Portálhírek

2017 tavaszi kurzusok

 
 
Picture of Krisztina Fodorné Tóth
2017 tavaszi kurzusok
by Krisztina Fodorné Tóth - Tuesday, 11 April 2017, 12:01 PM
 

Tisztelt Résztvevőink!

2017 tavaszán újra nyílt online kurzusokat indít a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar. Ezúttal két magyar nyelvű, kurzus kezdődik 2017 április végén. A regisztráció, a kurzusokra való beiratkozás és maga a képzés is változatlanul a http://eclub.pte.hu felületen, a kar saját Moodle keretrendszerében történik.

A tananyagok, illetve a feladatok átlagosan heti 2-4 óra munkát igényelnek. A feladatok megfelelő színvonalú teljesítése esetén a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar igazolást ad a résztvevőknek a kurzus sikeres elvégzéséről. Az igazolás birtokában egyes kurzusokat (ezt külön jelöljük a kurzusok leírásánál) a résztvevő a kar képzésein teljes vagy részkurzusként elismertetheti.

Az induló kurzusok:

 

Munkapszichológia

-          8 leckéből álló kurzus, lazán ütemezett haladással

-          indulás: 2017. április 19.

-          a regisztráció kezdete: 2017. április 12.

-          zárás: 2017. június 21.

-          tutor: Dr. Pankász Balázs (pankasz.balazs@kpvk.pte.hu)

 

Google mesterfokon – információs műveltség és a Google

-          6 hetes kurzus, ütemezett haladással

-          indulás: 2017. április 20.

-          a regisztráció kezdete: 2017. április 12.

-          zárás: 2017. június 8.

-          tutor: Dr. Egervári Dóra (egervari.dora@kpvk.pte.hu), Fodorné Dr. Tóth Krisztina (toth.krisztina@kpvk.pte.hu)  

 

A kurzusokra jelentkezni egyszerű regisztrációval lehet a http://eclub.pte.hu oldalon (ahol az egyes kurzusok részletes leírása is megtalálható), majd a kiválasztott kurzusra való beiratkozással, a kurzus felvételével a rendszerben. A korábbi online kurzusokon részt vett érdeklődőknek nem szükséges újra regisztrálniuk, a korábbi felhasználónevük és jelszavuk továbbra is rendelkezésükre áll. Az új regisztrálók a regisztráció megerősítése után (ami egy, maximum két napot vesz igénybe) vehetik igénybe a kurzusfelületet.

 

Minden kurzusunk tutorált. A tutorálás azt jelenti, hogy a résztvevők munkáját szakértő támogató kolléga, tutor segíti, elsősorban a feladatok értékelésével és a szakmai kérdések megválaszolásával.


A kurzusokkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Fodorné Dr. Tóth Krisztinához, a kurzusok szervezőjéhez (toth.krisztina@kpvk.pte.hu), illetve figyeljék honlapunkat, Facebook-oldalunkat és az oktatási felületet friss információkért.